Hudvård för alla!

Tar du hand om din hud idag? Hudvård behöver inte vara krångligt! Även om det kan vara lätt att tro det om man känner att man varken har kunskap, ork eller tid. 

Hos mig hittar du en mängd hudvårdsprodukter där du kan välja om du vill ha få steg i din hudvårdsrutin eller om du vill investera och ta hand om din hud till det yttersta.

Högteknologisk hudvård, anti-age och mycket annat spännande finns att välja bland. Utan kostnad hjälper jag dig att hitta rätt produkter för din hy!

Har du inte råd att investera i fin hudvård, men gärna skulle önska? Tveka inte att boka ett möte med mig, så visar jag dig hur du kan köpa produkterna till grossistpris och dessutom tjäna extra pengar 💕.

Vill du prova hudvårdsprodukter, få rådgivning och samtidigt en avkopplande ansiktsbehandling? Antingen på egen hand eller varför inte tillsammans med en vän som också kan behöva en lugn stund?


Kontakta mig om nuvarande erbjudanden! 💆‍♀️💜

Lär dig mer om hudvård i denna film nedan - "Hudvårdsskola med Marie Wolter"

Hudvårdsnörd som jag är 😄, så gjorde jag en film här om dagen om hur min hudvårdsrutin ser ut. Varsågod att inspireras och lära dig mer om hudvård och hur du på ett bra sätt kan ta hand om kroppens största organ, som det faktiskt är! 🤗

Är du nyfiken på att testa produkterna? Kika in på min hemsida med webbshop och ta gärna kontakt med mig, så hjälper jag dig att hitta rätt!

Forevers produkter är otroligt prisvärda, med tanke på att produkterna är baserade på vår unika aloe vera istället för vatten eller olja. Likvärdiga produkter i butik kostar ca tredubbelt, eftersom butiker har många mellanled innan produkterna når slutkunden. Tex köpt reklam i form av en känd person för att stärka ett varumärke, tillverkningsled, transporter, lagerhållning, lokalkostnader, personalkostnader m.m. Jag som oberoende återförsäljare och som jobbar med Forevers produkter, köper in produkterna direkt från Forever som står för hela produktionskedjan - från aloe vera plantagerna 🌱 - färdig produkt. Jag ger dig personlig rådgivning och service av högsta kvalitet!

Allt gott! ✨💗

Kontakta mig