Om mig

Hej!

Mitt namn är Marie Wolter, är 30 år gammal. Jag bor tillsammans med min man Linus, våra två söner och våra djur (hästar och katt) på vår gård på landet, utanför Knivsta. Vi har tillsammans skapat vårt drömboende och livsstil, livsstilsboende som jag brukar kalla det 😊.

Jag startade som egenföretagare när jag var 24 år. Relativt ung, men med en del erfarenhet inom olika yrken. Inom detaljhandel i väldigt ung ålder, som svarvare inom industrin, och senaste som redovisningsekonom. Det har självklart medfört mycket olika kunskap längs vägen, men har absolut inte varit avgörande för min framgång som egenföretagare. Faktum är att jag till och med inte tänkt taken på att vara min egen sen för bara några år sedan.

Jag trodde jag hittat rätt under den senaste anställningen jag hade, eftersom jag trivdes så bra med mina arbetsuppgifter, kollegorna och arbetsmiljön. Men, så väntade vi ju barn nummer två och jag insåg att jag hamnat i ekorrhjulet. Vardagen rullade liksom på, med lämning och hämtning på förskolan tidigt på morgonen och relativt sent på kvällen. Både jag och maken hade lång pendling till jobbet och när vi var klara med middagen, så var det bara någon timme kvalitetstid kvar tills barnen skulle sova, för att sen börja om följande dag. Vi toklängtade till helgen för ledighet, vara med familjen, hinna med alla våra fritidsaktiviteter! Och så vips var den efterlängtade helgen över och det var dags för vardag igen...

Det var då bestämde jag mig - mitt varför blev så starkt! Det var en vinterdag i början på år 2016. Jag visste vad jag ville - jag ville ha frihet och flexibilitet i vardagen, att själv bestämma över hur dagarna skulle se ut. Efter fokuserat arbete parallellt med heltidsjobb och under mammaledighet, blev det så! Drömmen blev sann! Jag titulerar mig enbart egenföretagare sedan början på år 2017.

Jag har skapat mig en livsstil jag förr inte trodde var möjlig! Att "lilla jag" skulle kunna skapa något så stort och lönsamt. Hade någon sagt till mig för 5,5 år sedan att jag skulle vara egenföretagare, jobba mestadels hemifrån, styra mina arbetsdagar helt och hållet, ha flexibilitet i vardagen, i livet, att själv bestämma mina arbetstider och semestrar, inte få ont i magen över VAB, ha spännande arbetsdagar och många härliga möten med människor! 

Jag inser att jag i skrivandets stund har ännu fler fördelar att berätta om. Listan kan göras lång! 💫 Det intressanta här är vad den här möjligheten skulle kunna göra för skillnad även för dig? Vad skulle du göra med tillexempel extra pengar på kontot? Skulle du resa, betala av lån eller studieskulder, gå på massage eller unna dig en spa-dag, gå ner i tid på ditt andra arbete, spara pengar för att trygga din framtid eller något helt annat? Vad är viktigt för dig? 

Jag har en passion att hjälpa andra få balans i livet, finna meningsfullhet och glädje i det man gör, oavsett om det är i jobb eller i vardagliga livet. 


Jag träffar dig gärna över ett fikamöte, där jag berättar mer och diskuterar med dig om denna möjlighet även kan vara något för dig. Jag finns bara ett samtal eller meddelande bort! 💕


Min fantastiska familj och mitt största intresse - hästarna! De är drivkraften till att jag byggt upp mitt företag och valt att bli min egen. Det har givit mig friheten och flexibiliteten att vara mer med dem och styra mina dagar, både stort som smått!