Videos

När vi sökte en förändring - Framtidens Entreprenörskap

Både jag och Kia är idag egna företagare som båda valt att bygga verksamhet hemifrån med Network Marketing. Vi ville ha möjlighet att styra över vår tid och arbeta för en god karriär på ett sätt som fungerar kring våra familjer.

Tillsammans har vi idag över 10 års erfarenhet av att arbeta inom Forever, ett av världens största företag inom hälsa och skönhet med den här affärsmodellen.

Vi hade många rädslor och förutfattade meningar om branschen innan vi bestämde oss. Det är stort intresse och nyfikenhet kring det här sättet att arbeta. Därför valde vi att skapa den här serien där vi diskuterar olika frågor. Välkommen att följa oss och inspireras!

Vill du veta mer och tror att det här kan vara något även för dig? Välkommen att kontakta mig!


Hur försörjer man sig som egenföretagare i vår bransch?

Ibland får vi frågan om man kan försörja sig på att arbeta inom vår bransch. Svaret är "absolut!". 

Tryggheten att vara anställd är inte lika självklar idag. Jag har personligen blivit uppsagd på grund av arbetsbrist i en tidigare anställning, vilket gjorde att jag öppnade mina ögon för andra möjligheter.

Vi båda valde att bygga upp våra egna verksamheter med några timmar i veckan, parallellt med en heltidsanställning, för att trygga vår och våra familjers framtid och inkomst.

Jag försörjer mig idag som egenföretagare och ångrar det inte en sekund! Allt ifrån personlig utveckling, till bättre ekonomi, flexibilitet i vardagen, mer tid med min familj och många nya vänner är några inslag i ur hur mitt liv ser ut idag.


Välkommen att kontakta mig vid frågor!


Hudvårdsskola med Marie Wolter

Hudvårdsnörd som jag är, så gjorde jag en film här om dagen om hur min hudvårdsrutin ser ut. Varsågoda att inspireras och lära er mer om hudvård och hur vi på ett bra sätt kan ta hand om kroppens största organ, som det faktiskt är! 🤗

Är du nyfiken på att testa produkterna? Kika in på min hemsida med webbshop och ta gärna kontakt med mig, så hjälper jag dig att hitta rätt!

Forevers produkter är otroligt prisvärda, med tanke på att produkterna är baserade på vår unika aloe vera istället för vatten eller olja. Likvärdiga produkter i butik kostar ca tredubbelt, eftersom butiker har många mellanled innan produkterna når slutkunden. Tex köpt reklam i form av en känd person för att stärka ett varumärke, tillverkningsled, transporter, lagerhållning, lokalkostnader, personalkostnader m.m. Jag som oberoende återförsäljare och som jobbar med Forevers produkter, köper in produkterna direkt från Forever som står för hela produktionskedjan - från aloe vera plantagerna 🌱 - färdig produkt.
ag ger dig personlig rådgivning och service av högsta kvalitet!

Allt gott!
/Marie Wolter


Rockstjärnan Erik Grönwall & Simon Vikström intervjuar mig om delar av min verksamhet

Se filmen när rockstjärnan Erik Grönwall och hans kompanjon Simon Vikström intervjuar mig i samarbete med Svenskt Näringsliv. Målet är att inspirera gymnasieelever till att förverkliga sina drömmar 🌟, samtidigt som vi bryter myten på hur en företagare ser ut och ökar förståelsen för företagets roll i samhället.


Jobba hemifrån och vara egenföretagare - hur funkar det egentligen?

Blir det inte risk att man jobbar jämt då? Hur gör man med arbetstider? Kommer inte barnen och stör?

Vi går igenom en typisk arbetsdag. Jag bor på landet och har hästar. Jag har valt att driva företag hemifrån för att kunna ha möjlighet att styra min tid för att ha tid för min hobby och mina små barn. Här berättar jag hur en typisk arbetsdag kan se ut. 

Vi driver ju företag för att tjäna pengar. Det här är en jobb som vilket som helst, men skillnaden är att du själv bestämmer över när du jobbar och var. Då gäller det att strukturera upp sin tid och ha disciplin. Men lugn, om du undrar hur så kan man lära sig! 

Välkommen att kontakta mig vid frågor!